ReorganizareReorganizarea judiciară este, pentru societatea aflată în procedura insolvenței, alternativa pozitivă, atât pentru debitoare cât și pentru creditorii acesteia, spre deosebire de faliment.

Totodată reorganizarea reprezintă și o măsura legală pe care o poate adopta societatea aflată în dificultate financiară evidentă (insolvență vadită) întrucât poate reprezenta o șansă reală de redresare și de continuare a unei afaceri care în mod normal ar fi supusă falimentului.

Cadrul legislativ îl constituie Legea nr. 85/2006 ce prevede în mod specific procedura reorganizării judiciare ca măsură de redresare a activității economice a unei societăți aflate în insolvență vadită sau iminentă.

 

Avantajele majore ale deschiderii unei astfel de proceduri de catre societatea aflată în insolvență sunt: suspendarea tuturor acțiunilor judiciare sau extrajudiciare pentru realizarea creanțelor îndreptate impotriva debitorului și a bunurilor acestuia, faptul că de la data deschiderii procedurii insolvenței nu se mai calculează dobânzi, majorări și penalități la creanțele existente (cu câteva excepții expres prevăzute de lege), posibilitatea reeșalonării plății creanțelor către creditori etc.

În calitate de administrator judiciar, serviciile noastre se adresează atât creditorilor care urmăresc maximizarea gradului de recuperare a creanțelor împotriva debitorului cât și societăților amenințate de insolvență.

În calitate de administrator judiciar, SIERRA QUADRANT garantează  independență, experiență în gestionarea procedurilor complexe, responsabilitate şi respectarea prevederilor legale.

În cadrul mandatului încredințat ne asumăm:

  • Consilierea debitorului sau întocmirea planului de reorganizare;
  • Verificarea legalității și a fezabilității planului;
  • Cautarea și adoptarea soluțiilor legale și manageriale optime, în armonie cu interesul concursual al creditorilor și cu situația concretă a societății în insolvență.

CONTACT RAPID

Email:
Subiect:
Mesaj:
Calculati : 2 + 8 = ?

Abonare la newsletter

Contact - Filiala Bucuresti

Vizualizare harta marita

SIERRA QUADRANT FILIALA BUCURESTI S.P.R.L

RFO II 0393, C.U.I : 25852407

ADRESA:str.Traian, nr.2, Bl.F1, Sc.3, Ap.1,2,3 Bucuresti

TEL: 021.324.12.21

FAX: 021.324.12.22

E-MAILoffice.bucuresti@sierraquadrant.ro

WEBwww.sierraquadrant.ro

Contact - Filiala Bacau

Vizualizare harta marita

SIERRA QUADRANT S.P.R.L

RFO II 0148, C.U.I : 13481690

ADRESA:str.Alexandru cel Bun, nr.11A, Bacau

TEL: 0234.51.06.76, 0372.742.890

FAX: 0234.51.06.24

E-MAIL: office.sprl@sierraquadrant.ro

WEBwww.sierraquadrant.ro