Licitatie TERMO G SRL - vanzare masini si echipamente tehnoligice, diverse bunuri mobile

SIERRA QUADRANT FILIALA BRAILA S.P.R.L lichidator al S.C. TERMO G S.R.L (societate in faliment), organizeaza incepand cu data de 09.11.2016 ora 14.00 la sediul din Braila,  bd. Alexandru Ioan Cuza, nr. 84licitatie publica cu strigare pentru vanzarea urmatoarelor bunuri :

 

1. Masini si echipamente tehnologice la un pret de pornire a licitatiei de 196.189,70 lei fara TVA

2. Echipamente de tipul aparate de instalatii si masurare - la un pret de pornire a licitatiei de 1.158,93 lei fara TVA

3. Bunuri reprezentand mobilier si aparatura birotica la un pret de pornire a licitatiei de 831,63 lei fara TVA

 

INFORMATII UTILE :

Conditiile de participare la licitatie si alte detalii privind vanzarea si adjudecarea se regasesc in caietele de sarcini ce pot fi achizitionate de la sediul lichidatorului.

Pentru a participa la licitatie, ofertantii vor depune documentatia de inscriere la licitatie si au obligatia de a achita o cautiune de 10% din pret, pana cel tarziu la ora 12.00  a zilei lucratoare precedente licitatiei.

In cazul neadjudecarii bunulrilor la data de 09.11.2016, licitatia se va relua in aceleasi conditii in fiecare zi de miercuri, ora 14:00

Vizualizarea bunurilor si inscrierea la licitatie se face cel tarziu cu o zi inainte de data si ora licitatiei.

Prezentul anunt constituie si notificare pentru creditori, debitor si orice persoana interesata in cauza. Relatii suplimentare la tel: 0239.68.29.44 sau e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

LICHIDATOR JUDICIAR
SIERRA QUADRANT FILIALA BRAILA S.P.R.L