Licitatie THALIA TRADE SRL - vanzare autoutilitara

SIERRA QUADRANT FILIALA BRAILA S.P.R.L lichidator al S.C. THALIA TRADE S.R.L (societate in faliment), organizeaza in data de 20.02.2018 ora 10.00 la sediul din Braila,  bd. Alexandru Ioan Cuza, nr. 84licitatie publica cu strigare pentru vanzarea urmatoarelor bunuri mobile :


 AUTOUTILITARA FORD TRANSIT BR-O7-SVI - pret de pornire: 11.550 lei

Bunurile de mai sus vor fi vandute individual, pretul de pornire la licitatie pentru fiecare bun fiind cel aratat mai sus. Pretul nu contine T.V.A. Bunurile se vand adjudecatarilor libere de sarcini.


INFORMATII UTILE : 

Conditiile de participare la licitatie si alte detalii privind vanzarea si adjudecarea se regasesc in caietul de sarcini ce poate fi achizitionat de la sediul lichidatorului contra sumei de 500 lei exclusiv TVA. 

Pentru a participa la licitatie, ofertantii vor depune documentatia de inscriere la licitatie si au obligatia de a achita o cautiune de 10% din pret, pana cel tarziu la ora 12.00  a zilei lucratoare precedente licitatiei.

Cautiunea se depune prin virament in contul debitoarei S.C. THALIA TRADE S.R.L. nr. RO67BRDE090SV39969200900, deschis la BRD Agentia Centru Civic Braila. 

Vizualizarea bunurilor si inscrierea la licitatie se face cel tarziu cu o zi inainte de data si ora licitatiei. 

Prezentul anunt constituie si notificare pentru creditori, debitor si orice persoana interesata in cauza. Relatii suplimentare la tel: 0239.68.29.44 sau e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

LICHIDATOR JUDICIAR
SIERRA QUADRANT FILIALA BRAILA S.P.R.L